top of page

JALUZELE

Executam urmatoarele tipuri de jaluzele:
        Jaluzele verticale
      Jaluzele plisate
      Jaluzele orizontale din aluminiu

​Jaluzele verticale

Sistemele de jaluzele verticale sunt flexibile ca design si aspect, modelate in special dupa gustul dvs., creand o atmosfera placuta, moderna si de relaxare in functie de materialul si textura alese.

Latimea benzi textile este de 127 mm, iar sina de culisare este din aluminiu.

Pentru efecte deosebite jaluzelele verticale pot fi executate in combinatii de culori, cu lamele in doua culori diferite,dispuse alternativ.Periodic acestea pot fi aranjateintr-o alta ordine,creand impresia unor jaluzele noi.

Jaluzele plisate


Jaluzelele plisate se prezinta sub forma unor evantaie textile, dând o nota de personalitate ferestrei si camerei tale.
Foarte utile în spatii înguste, jaluzelele plisate se monteaza pe rama geamului sau între baghetele tâmplariei din pvc, alumiu sau lemn, asigurând atât intimitatea caminului dvs., cât si protecție împotriva soarelui.

Jaluzele orizontale din aluminiu
​​

Jaluzelele orizontale din aluminiu o modalitate eleganta si practica de protectie impotriva luminii solare si de pastrare a intimitatii caminului sau locului de munca .

Jaluzelele orizontale din aluminiu indeplinesc o caracteristica importanta si anume, atunci cand se deschide geamul (in pozitia batant) ele raman apropiate de rama ferestrei, daca se vor achizitiona cu sistem de fixare si in partea de jos.

Actionarea se face cu ajutorul firelor textile care pot ridica sau cobori in pozitia dorita si a tijei de rotire a lamelelor in pozitia de inchis sau deschis.

Cele doua tipuri de actionare sunt gupate si pot fi amplasate in partea stanga sau dreapta a jaluzelei in functie de preferinta.

Firma noastra va ofera jaluzele orizontale de 16 si 25  mm in diferite culori, chiar si cu culori interpuse. Jaluzelele orizontale din aluminiu raman intotdeauna o constanta in domeniul decoratiunilor interioare. Probabil, pentru ca sunt usor de intretinut, practice si estetice.
Acestea sunt foarte rezistente si flexibile. Sunt potrivite mai ales pentru amenajarea birourilor.

bottom of page