top of page

TAMPLARIE PVC CU GEAM TERMOPAN

        Tamplaria din PVC cu geam termopan este cea mai buna solutie pentru ferestre si usi deoarece ofera protectie termica si fonica net superioare tamplariei clasice din lemn. In acelasi timp nu isi pierde culoarea in timp, este usor de intretinut si va ajuta sa economisiti bani prin prisma reducerii costurilor de incalzire a locuintei dvs.
       Geamul izolant mareste performanta termica a unei ferestre PVC sau aluminiu. Cel mai simplu pachet de geam termoizolator reduce cu peste 50% rata de transfer termic prin comparatie cu geamurile monolitice traditionale.
       Prin adaugarea unor foi de sticla termoizolante cu straturi acoperitoare color, reflexive si LowE se pot mari considerabil performantele termice ale ferestrelor sau usilor din PVC sau aluminiu.
 
      EXECUTAM TAMPLARIE PVC PENTRU TOATE BUZUNARELE:
TAMPLARIE CU PROFILE SIGPLAST - CALITATE LA CELE MAI ACCESIBILE PRETURI : SISTEM DE PROFILE CU 4 SI 6 CAMERE DE IZOLATIE
 

 
 

Scopul activitatii noastre este executarea la un inalt nivel calitativ de ferestre si usi cu profile PVC sau aluminiu folosind o paleta larga de culori, potrivit stilului dumneavoastra.

Tamplarie PVC cu 4 camere
Tamplarie PVC SIGPLAST cu 4 camere
​

​Sistemul cu 4 camere cu o adancime a profilului de 60mm pentru productia ferestrelor din PVC de inalta calitate.

Acest sistem se distinge printr-o combinatie optima dintre calitate si pret, fapt care permite o solutie economica de economisire a energiei.

​Grosimea pachetului de geam termopan de pana la 30mm face posibila montarea celor mai moderne geamuri cu protectie termica si fonica.

Tamplarie PVC cu 6 camere
Tamplarie PVC SIGPLAST
cu 6 camere
​​

Sistemul cu 6 camere cu o adancime a profilului de 70mm pentru productia ferestrelor din PVC de inalta calitate. Acest sistem se distinge prin designul sau frumos.

Prin camerele sale izolatoare suplimentare aceasta varianta ofera un coeficient remarcabil de izolare termica.​​

Grosimea pachetului de geam termopan de pana la 36 mm face posibila montarea celor mai moderne geamuri cu protectie termica si fonica.

Culori disponibile la tamplaria PVC

Toate tipurile de tamplarie PVC sunt disponibile in mai multe culori:

bottom of page