top of page

RULOURI EXTERIOARE SI USI DE GARAJ

     Putem acoperi o gama foarte larga de culori de rulouri exterioare, in functie de dorintele clientului.

     Rulourile exterioare protejeaza ferestrele de intemperii si obtureaza complet patrunderea luminii in încapere.

Rulouri exterioare din P.V.C.
​​

Rulourile exterioare din pvc ofera protectie solara si protectie impotriva privirilor indiscrete, adapatandu-se exteriorului cladirii. Usurinta in manevrare si gama coloristica larga, toate acestea oferite la un pret avantajos. Tipul de material din care sunt executate si calitatea acestuia asigura o stabilitate în timp deosebita, manevrabilitatea acestui tip de rulouri este deosebit de ridicata, asigurandu-se facilitate in manevrare.

Rulouri exterioare din aluminiu
​​

Rulourile exterioare au un loc deosebit in randul sistemelor de umbrire.
Izolatia termica si fonica se realizeaza cu ajutorul lamelelor din aluminiu cu spuma poliuretanica si a sinelor de ghidare din aluminiu extrudat cu perii. Se poate opta intre rulouri cu lamela din PVC sau cu lamela din aluminiu, indiferent de optiune insa, rulourile exterioare umbresc incaperea si in acelasi timp o protejeaza. Modul de actionare poate fi manual cu panglica, snur, arc, manivela sau electric, cu buton sau telecomanda.

Usi de garaj
​​

Usile de garaj prezinta o serie de avantaje, izolatia foarte buna, siguranta in utilizare este garantata de panourile cu protectie impotriva prinderiii degetelor, dispozitivul de siguranta in cazul ruperii arcurilor si caderii usii, fotocelulele si motorul cu protectie la intalnirea obstacolelor in varianta de actionare automata, actionarea se poate face manual, foarte usor datorita sistemului de arcuri de torsiune sau automat cu motor cu telecomanda si posibilitatea actionarii manuale de urgenta.

bottom of page