top of page

TAMPLARIE ALUMINIU SI PVC CU GEAM TERMOPAN

       Tamplaria din aluminiu sau PVC cu geam termopan este cea mai buna solutie pentru ferestre si usi deoarece ofera protectie termica si fonica net superioare tamplariei clasice din lemn. In acelasi timp nu isi pierde culoarea in timp, este usor de intretinut si va ajuta sa economisiti bani prin prisma reducerii costurilor de incalzire a locuintei dvs.
       Geamul izolant mareste performanta termica a unei ferestre PVC sau aluminiu. Cel mai simplu pachet de geam termoizolator reduce cu peste 50% rata de transfer termic prin comparatie cu geamurile monolitice traditionale.
       Prin adaugarea unor foi de sticla termoizolante cu straturi acoperitoare color, reflexive si LowE se pot mari considerabil performantele termice ale ferestrelor sau usilor din PVC sau aluminiu
       
Scopul activitatii noastre este executarea la un inalt nivel calitativ de ferestre si usi cu profile PVC sau aluminiu folosind o paleta larga de culori, potrivit stilului dumneavoastra.

Tamplarie PVC cu 4 camere

Tamplarie PVC cu 4 camere

​

​Sistemul cu 4 camere cu o adancime a profilului de 60mm pentru productia ferestrelor din PVC de inalta calitate.

Acest sistem se distinge printr-o combinatie optima dintre calitate si pret, fapt care permite o solutie economica de economisire a energiei.

​Grosimea pachetului de geam termopan de pana la 30mm face posibila montarea celor mai moderne geamuri cu protectie termica si fonica.

Tamplarie PVC cu 6 camere

Tamplarie PVC cu 6 camere

​​

Sistemul cu 6 camere cu o adancime a profilului de 70mm pentru productia ferestrelor din PVC de inalta calitate. Acest sistem se distinge prin designul sau frumos.

Prin camerele sale izolatoare suplimentare aceasta varianta ofera un coeficient remarcabil de izolare termica.​​

Grosimea pachetului de geam termopan de pana la 36 mm face posibila montarea celor mai moderne geamuri cu protectie termica si fonica.

Culori tamplarie aluminiu si PVC

Toate tipurile de tamplarie PVC sunt disponibile in mai multe culori:

Tamplarie aluminiu

Tamplarie aluminiu

​​​

Din punct de vedere al tipului de profil utilizat tamplaria din aluminiu se imparte in :

- profil de aluminiu fara bariera termica, recomandat pentru usile interioare sau pentru spatiile fara destinatie de locuinta (balcoane, spatii tehnice, spatii industriale)
- profil de aluminiu cu bariera termica
din poliamida care elimina conductivitatea termica a metalului, asigurand un coeficient termic apropiat de cel al sistemelor de pvc.

Tamplaria din aluminiu garanteaza cea mai usoara intretinere, culoarea ramanand neschimbata in timp ( vopsire in camp electrostatic), paleta coloristica este practic nelimitata, oferind posibilitati arhitecturale deosebite.

 

bottom of page